Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist politic: Dragnea va ceda în problema votului în două tururi

politica

PSD a decis în Comitetul Național Executiv în unanimitate să boicoteze alegerile locale dacă Guvernul va impune alegerea în două tururi a primarilor. Analistul Cozmin Gușă e de părere că Liviu Dragnea va ceda până la urmă pentru că solicitarea liberalilor e până la urmă ceea ce strada a solicitat. Asta nu înseamnă însă că liberalii nu vor trebui să dea socoteală de ce s-au decis așa târziu să pornească această ofensivă:

”Dacian Cioloș și-a căpătat mandatul ca urmare a Fenomenului #Colectiv și nu avea decât o singur o problemă, respectiv dorința președintelui. Președintele poate să joace politic, Dacian Cioloș nu poate să joace politic și dorința președintelui fiind explicită în mod evident Dacian Cioloș va trebui să și-o racordeze pentru că el este totuși tehnocratul pus în funcție de președinte care a spus foarte clar că ar fi recomandat un vot în două tururi.

Nu văd accidente de parcurs aici și nici nu văd motivația pentru care PSD s-ar da așa de mult cu fundul de pământ pe acest subiect pentru că problemele pe care le are Dragnea legat de candidații lui în funcție le are la fel și Blaga și Gorghiu care de asemenea trebuie să dea lămuriri legată de această decizie a lor, dar toate aceste lămuriri trebuie înțelese foarte bine pentru că sunt în acord cu ceea ce vrea strada.”, a spus Cozmin Gușă pentru STIRIPESURSE.RO

VEZI și: Revoltă în interiorul PSD: Liviu ne îngroapă de tot dacă o ține langa cu un tur!/ surse

Vezi și: Seful ANAF, dezvaluiri socante: Grupuri de interese 'plantate' in functii publice. Se fac presiuni!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.