Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist: Ponta a început să se poarte așa cum s-ar fi purtat dacă ar fi ajuns președinte

Basescu-Ponta-hunedoaralibera.ro

Încercarea lui Victor Ponta de a-l şicana pe fostul preşedinte Traian Băsescu în procedura de atribuire a unei locuinţe este taxată de jurnalistul Ion Cristoiu, care spune că în acest fel premierul arată cu adevărat cum s-ar fi comportat şi în cazul în care ar fi ajuns preşedintele României. Pe de altă parte, jurnalistul susţine că actualul preşedinte Klaus Iohannis ar trebui să intervină şi să pună capăt acestei "golănii", mai ales că Traian Băsescu este cel care a avut un rol decisiv în lupta cu Victor Ponta din campania pentru alegerile prezidenţiale.

"Cum ar fi arătat România dacă iresponsabilul vesel Victor Ponta ajungea președinte?
Un răspuns ni-l dă marea golănie numită șicanarea lui Traian Băsescu în chestiunea casei. Din cîte se știe, Legea îi cere Primului Ginerică al Țării să-i acorde o casă fostului președinte al Republicii.
Casele dintre care ar trebui dată una lui Traian Băsescu nu sunt proprietatea Famigliei Ponta(...)
După lovitura peste bot primită la scrutinul prezidențial, Victor Ponta se făcuse mic, mic de tot, îngrozit că nu s-a născut pitic, astfel încît să treacă neobservat.
Treptat-treptat, și-a dat seama că în condițiile unui președinte care se rezumă la depunerea de coroane de flori și la surîsuri pe Facebook, el, Victor Ponta e adevăratul Stăpîn al României.
Și a început să se poarte așa cum s-ar fi purtat dacă ar fi ajuns președinte.
Pentru șicanarea fostului președinte actualul președinte, Klaus Iohannis, ar trebui să-l tragă de urechi pe golănașul de la Victoria. Nu numai pentru că Traian Băsescu e cel care a dus greul campaniei împotriva lui Victor Ponta, în timp ce Klaus Iohannis era plimbat prin București ca un prapure ce nici măcar nu fîlfîia, dar și pentru că într-o țară civilizată, ceea ce face Victor Ponta în chestiunea casei lui Traian Băsescu se numește golănie pur și simplu", a scris Ion Cristoiu pe blogul său.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.