Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANALIZĂ De ce atacă Dan Barna DNA

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Recent, Dan Barna a atacat dur DNA. Acesta s-a enervat pe instituția pe care o lăudat atunci când sălta membri ai PNL sau PSD.

În dosarul de la DNA, în care ar fi vizat și Dan Barna, ar  fi investigate trei programe pe fonduri europene de circa 6 milioane de euro derulate de firma lui Dan Barna despre care au scris în campania prezidențială din 2019 jurnaliștii de la Rise Project.

Șeful USR apreciază DNA până ajunge să-i investigheze afacerile sale pe bani europeni

Năucit de declarațiile lui Barna, am așteptat din partea lui la o dezmințire, la declarații cum că ar fi fost scoase din context, cum că am fost un dobitoc (vorba ministrului ceaușist Bobu), un nătâng, un neinspirat și am făcut o serie de declarații care nu mă reprezintă nici pe mine și nici USR+. Dar nimic de acest fel până acum.

Nici din partea susținătorilor săi extrem de feroce, pe bună dreptate, când vine vorba de corupția fetidă din vechea clasă politică – PSD, PNL, PMP, UDMR, Pro România etc, nu s-a auzit nimic. Știrea nu a fost preluată și distribuită în bulă ci a fost trecută cu vederea. Un dublu standard jenant și descalificant.

Atacul lui Dan Barna vine în contradicție flagrantă cu campania Fără Penali a USR+, o inițiativă cetățenească prin care cetățenii, care au avut condamnări penale în justiție, nu mai au voie să ocupe posturi în administrație. O inițiativă extrem de lăudabilă cu care USR+ defilează de mai bine de doi ani într-o campanie electorală permanentă, scrie Opiniada.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.