Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză DISTRUGĂTOARE a lui Cristian Tudor Popescu: Ce a putut să spună despre PNL și liberali

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a făcut o radiografie a evenimentelor de ultimă oră din PNL. "Este cea mai bezmetică conducere a partiului", a afirmat jurnalistul, care a analizat declaraţiile din timpul conferinţei de presă în care Marian Munteanu şi-a anunţat retragerea candidaturii la Primăria Bucureşti.

„Subiectul zilei nu este acest domn, ci conducerea PNL. Prostia nu e un lucru imoral, prost nu e o insultă - am ales din bogata ofertă a PNL trei perle de prostie.

Citește și: O polițistă s-a pozat goală în timpul misiunii, în mașină / FOTO HOT

Mircea Ionescu Quintus - a repetat că PNL a pierdut un primar, dar a câştigat un membru de mare valoare. Cu câteva minute înainte domnul Munteanu spunea că mai vedem în legătură cu ideea de membru PNL. Quintus nu contenea cu laudele la calitatea de membru PNL.

Alina Gorghiu - chiar am râs, ea a zis că tot ce s-a zis la adresa lui Munteanu sunt răutăţi. Atunci de ce l-aţi dat afară? Dacă toate sunt calomnii. Bijuteria e alta: spune că putem avem şi 20 de candidaţi dacă obiectivul este un vot în plus faţă de PSD. Astăzi, e comic. Comunică bucureştenilor că obiectivul PNL este un vot în plus faţă de PSD. Las la o parte că dacă intră în competiţie Traian Băsescu şi Tăriceanu e posibil ca PNL şi PSD să se bată în finala mică. Păi bucureştenii aşteaptă de la PNL un primar foarte bun, primar competent.

Citește și: STUDIU De ce blondele își încep viața sexuală mai devreme decât celelalte femei

Cătălin Predoiu spune memorabil: candidatura mea vine la momentul potrivit. E în situaşia unui soţ a cărui nevastă se culcă cu 3 amanţi şi apoi vine la Predoiu şi îi spune: tot la tine m-am întors, fii fericit. ŞI domnul Predoiu îşi exprimă fericirea.

Problema e conducerea actuală a PNL. Nu ştiu dacă în istoria acestui partid a fost o conducere mai jalnică. Este cea mai bezmetică conducere a partidului”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citește și: Berea din vremea lui Iisus Hristos e produsă din nou

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.