Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză tranşantă a reacţiei maghiarilor la susţinerea Guvernului: 'UDMR face ce ştie mai bine: Şantajează'

Kelemen Hunor

După ce preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat dur programul de guvernare al PSD-ALDE, susţinând că „arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri”, la înaintare a ieşit şi Cseke Attila, care susţine că UDMR nu este o anexă a coaliţiei de guvernământ. După semnalele transmise de liderii maghiarilor, la rampă a ieşit jurnalistul Radu Tudor, care susţine pe blogul său că UDMR nu face altceva decât "ce ştie mai bine, de 27 de ani: şantajează".

Citeşte şi: Carmen Dan aruncă pisica în curtea lui Tudorel Toader: Ce spune ministrul despre fuga lui Ghiţă

"Inaintea votului de investitura pentru guvernul PSD-ALDE 3, UDMR face exact ce stie mai bine de 27 de ani : santajeaza. L-a trimis la inaintare pe celebrul inchizator de spitale, Cseke Attila, sa dea un semnal de nemultumire din partea UDMR catre PSD. Si uite asa obtin ei in cateva ore promisiuni din partea PSD pentru multe din angajamentele dubioase ale UDMR. In anul 2018, al Centenarului de la Marea Unire…", scrie Radu Tudor pe blogul său.

Liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, a declarat la RFI că UDMR nu este o anexă a coaliţiei PSD-ALDE şi a precizat că formaţiunea sa încă nu a decis dacă va vota sau nu pentru învestirea Guvernului Dăncilă.

„UDMR nu este o anexă a acestei coaliţii de guvernământ (...). Noi niciodată şi dacă am fost într-o coaliţie de guvernământ şi în care am înţeles un anumit proiect politic, un program de guvernare, dar au fost anumite chestiuni în care UDMR s-a exprimat şi e cazul şi de data aceasta, în cadrul audierilor, noi dorim pe anumite segmente să adresăm întrebări, să luăm în discuţie aceste temeri”, a declarat Cseke Attila.

De altfel, chiar şi Kelemen Hunor a avut câteva critici cu privire la programul de guvernare al PSD-ALDE

„A citit careva planul de guvernare? Ştiu că Balint l-a citit şi mi-a spus că arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri”, a spus Kelemen Hunor, sâmbătă seara, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Audiere ŞOC la Înalta Curte: Procurorul Negulescu, suspectat de DNA de mărturie mincinoasă / UPDATE .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.