Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan a scos artileria grea: A dat-o în judecată pe Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf

impact.ro
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a scos artileria grea la înaintare, iar după ce a depus două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf, cea de-a treia plângere e pentru Corina Caciuc. Impresara a dat-o în judecată pe iubita încă soțului ei, pe motivul că îi poartă hainele și gențile.

Potrivit surselor Click.ro, se pare că Anamaria Prodan a făcut o plângere penală împotriva Corinei Caciuc pe motivul că îi poartă hainele și gențile de zeci de mii de euro și că și-a permis să facă acest lucru, deși sunt ale ei.

Anamaria Prodan susține că aceasta ar fi apărut în public cu geana ei, iar acum Corina Caciuc va trebui să dea explicații la tribunal despre cum a intrat bunurile impresarei în posesia ei, peste noapte.

Mai mult de atât, se pare că și hainele și încălțămintea impresarei au ajuns la Corina Caciuc, iar acest lucru a enervat-o teribil pe Anamaria Prodan și a decis să acționeze în instață.

Anamaria Prodan e foc și pară după ce, susține ea, Laurențiu Reghecampf ar fi luat bani din conturile familiei și i-a transferat în conturile Corinei Caciuc.

Din acest motiv impresara a depus două plângeri penale pe numele său. Lucrurile nu par a se termina prea rapid, iar până pe 7 februarie, când e primul termen al divorțului, multe s-ar mai putea întâmpla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.