Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan duce mai departe 'războiul' cu Reghecampf și acuză tentativă de spionaj: L-a pus pe şofer să îmi pună microfoane în casă

gsp.ro
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan tună şi fulgeră după acuzaţiile lui Reghe. Războiul dintre cei doi este departe de a se încheia. Recent, Laurenţiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre soţia lui, lucru care a enervat-o foarte tare pe impresară, scrie romaniatv.net.

Impresara susţine că soţul ei minte cu neruşinare şi spune că are acte care dovedesc faptul că lua sume importante de bani de la mama ei, Ionela Prodan.

„El este încă soţul meu. Săracul, a căzut într-o lume neagră, unde, noi, familia, nu ne-am gândit niciodată că va cădea. Asta este tipologia bărbatului slab, care a fost ţinut pe linia de plutire toată viaţa de Anamaria Prodan, căci el aşa m-a cunoscut.

Ionela Prodan, femeia care îl considera pe Reghe propriul copil şi îl învăţa, că nu poate să decadă, că trebuie să crească. Şi eu, şi mama mea, l-am învăţat în fiecare secundă cum să nu dea prilej discuţiilor cum ar fi „Reghecampf e gâsca oraşului, e plătitor, e cea mai uşoară pradă pentru femei”. El lua bani de la mama mea şi investea în femei. Lui îi este groază să facă partajul.

El mi-a trimis fiecare mail, cu mânuţa lui. Cloud-ul nu se sparge decât dacă lucrezi la Apple, ceea ce nu ştie Reghecampf, care doarme pe el. El l-a pus pe şoferul meu să pună microfoane în casă. Eu am găsit instantaneu, când am venit noaptea din Dubai, acum şapte luni. M-am apucat de nebună să fac curăţenie. Când m-am băgat pe sub pat, să şterg, am scos microfonul, care era lipit. Stătea noaptea şi ne urmărea câte cinci, şase ore.

Mă bucur foarte tare că este fericit. Eu l-am lăsat de vreun an jumate, eu nu-l las cu banii, cu averea muncită de mine şi de el. Noi nu aveam voie să punem poze cu el pe Instagram, pentru că îl omora Caciuc acasă.

Eu am toate actele, unde mama mea l-a pus pe Reghe să semneze de fiecare dată când îi dădea bani. Săraca, mă ajută şi de dincolo de viaţă„, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.