Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali și îl vrea de naș: Ronald Gavril e genul familist!

anamaria prodan ronald gavril

Surpriză în lumea sportului! După ani de zile de certuri, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au împăcat. Dezvăluirile sunt făcute de sexy impresara care la 50 de ani spune că e mai fericită ca niciodată și că împăcarea a venit ca un pas firesc între doi oameni credincioși, care oricum nu pot urî pe cineva.

Prodanca are planuri de nuntă, iar un naș ca Gigi Becali ar fi fix pe placul ei!

”Lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor”, a spus Anamaria Prodan, al cărei iubit,  Ronald Gavril se încadrează perfect.

”Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg.sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc .

De asta este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic la împărtășanie în secundele alea de liniște simți că nu există ură dacă ești om bun.

Pot râde toți cât vor, dar nimic nu mă mai atinge. Viața mea este minunată azi. Dumnezeu mi-a dat totul! Am zis mereu ca Dumnezeu știe de ce ia și aruncă răul din viața noastră .

Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc”, a mai spus Anamaria Prodan,  la Digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.