Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan susține că înregistrarea în care o amenință pe Caciuc e făcătură de studio: Dau Cancan în judecată

impact.ro
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan susține că înregistrarea publicată de Cancan, în care o amenință cu moartea pe iubita soțului ei, Corina Caciuc, ar fi un montaj de studio, în care cuvinte folosite de ea în diverse conversații ar fi alipite pentru a genera un mesaj complet fals. Sexy impresara spune că va acționa publicația în judecată dacă nu poate demonstra că înregistrarea e una adevărată.

Citește și: Anamaria Prodan a amenințat-o cu moartea și viol în grup pe Corina Caciuc: Te leg de mașină și te târăsc/ Stenograme

"Văd că tot felul de ziare, Cancan și Gândul ale domnului Budeanu scot tot felul de înregistrări. Eu mă duc neinvitată la botezul lui Reghecampf sau al copiilor? Astea sunt manevre ale unor persoane.  (...) Aceea este o făcătură ordinară într-un studio profi. Tot ce e acolo, Cancan să probeze, să facă expertiză, că dacă nu îi dau în judecată.  Oricine poate face asta într-un studio profesionist cu bucățele de vorbe dacă le ai. Eu când înjur nu mă repet. Asta e problema, că sunt luate niște înjurături și puse la infinit", a spus Anamaria Prodan în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.