Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAR a finalizat lucrările de înnisipare a plajei din Eforie

ANAR
Apele Romane

ANAR a finalizat lucrările de înnisipare a plajei din Eforie

Plaja din Eforie a fost înnisipată în totalitate, pe o lungime de 5,7 kilometri, de la Portul Belona până la limita cu Unitatea Administrativ Teritorială Tuzla, a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR).

Potrivit sursei citate, specialiştii de la Apele Române Dobrogea-Litoral au finalizat lucrările de înnisipare în Eforie, în cadrul proiectului "Reducerea eroziunii costiere Faza II (2014-2020)".

Lucrările au constat în: înnisiparea zonei Eforie, pe o lungime de 5,7 km (de la Portul Belona până la limita cu Unitatea Administrativ Teritorială Tuzla - Lot 5); şapte celule de plajă (pe o lungime de aproximativ 5 km); şapte diguri (pe o lungime totală de aproximativ 3 km), unde s-au folosit peste 635.000 de tone de piatră.

ANAR precizează că, în prezent, se execută lucrările de mediu, în curs de finalizare, care vizează: revigorarea ecosistemului marin, dezvoltarea unor specii pierdute în timp din ecosistem, protejarea biodiversităţii marine şi a zonei litorale, precum şi dezvoltarea durabilă a întregului litoral românesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.