Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Alexandrescu a scos 'Bilețelul roz' primit de la Victor Ponta: Mi-a fost teamă, era secret de serviciu despre Jean Uncheșelu

Realitatea Plus
Anca Alexandrescu

Fosta consilieră a lui Victor Ponta din perioada în care acesta a fost premier, Anca Alexandrescu, a declarat miercuri, la Realitatea Plus, că Victor Ponta i-a dat un document secret de serviciu cu informații despre procurorul Jean Uncheșelu și i-a cerut să-l dea presei în perioada în care Ponta era anchetat de respectivul procuror. Anca Alexandrescu a prezentat și documentul despre care a spus că a fost primit de la Ponta.

UPDATE - Reacție dură a lui Ponta

Anca Alexandrescu a povestit că Victor Ponta a chemat-o în biroul său și i-a întins un plic. „Mi-a spus 'Il citesti si te lamuresti'”.

„Cand mi-a dat plicul nu a vorbit deloc (despre nume de persoane), probabil se temea sa nu fie inregistrat. Mi-a fost greu sa inteleg ce dorea. Pe plic scria „Savaliuc, Luju”, a declarat Anca Alexandrescu.

„Am scos documentul din plic. Imi cerea sa-i dau documentul lui Savaliuc (Răzvan Savaliuc, jurnalist la lumeajustitiei.ro). E document secret de de serviciu, nota interna, despre Jean Uncheselu (procurorul care l-a anchetat pe Ponta), sunt niste fapte facute de Uncheselu. Evident, eu nu l-am dat pentru ca mi-a fost si teama. Dar am vorbit cu cineva din presa ca as avea niste informatii, nu am spus insa ca am documentul. A aparut documentul doi ani mai tarziu.

A doua zi Ponta mi-a zis 'Nu te-ai dus la persoana aia, te-ai dus la altcineva. La cine te-ai dus? Ca m-a sunat Coldea (Florian Coldea, la vremea respectivă nr.2 din SRI) si mi-a zis sa ma potolesc, sa nu mai dau documente despre Jean Uncheselu. Nu-l mai da'.

Scrie pe el ca este document original, exemplar unic, de la Administratia Penitenciarelor. Uncheselu ii facuse lui Ponta dosarul Rovinari-Turceni”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea Plus.

Citește și REACȚIA LUI VICTOR PONTA.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.