Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Dragu ignoră condițiile PNL: 'Noi am avut miniştri performanţi, nu văd de ce ar trebui să plece dintr-o viitoare echipă'

epochtimes-romania.com
Anca Dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu (USR), a declarat, marţi, că foștii miniștri ai formațiuni nu au motiv să nu se regăsească și într-un viitor guvern cu PNL și UDMR. Afirmațiile vin în contextul în care liberalii nu acceptă să mai revină în guvern miniștri precum Stelian Ion sau Vlad Voiculescu, ambii remaniați de premierul Cîțu.

România are nevoie de un Guvern stabil cu susţinere majoritară în Parlament şi de coaliţia formată din PNL, USR şi UDMR, a spus Anca Dragu. "Noi rămânem consecvenţi propunerii de a avea coaliţia. Considerăm că pentru România soluţia este coaliţia de dreapta formată din PNL, USR, UDMR", a afirmat ea, la Parlament.

Întrebată despre posibilitatea ca liberalii să pună condiţia ca foştii miniştri ai USR să nu mai facă parte dintr-un nou Guvern, Dragu a spus: "Nu cred că se pune problema aşa. Noi am avut miniştri performanţi, nu văd de ce ar trebui să plece dintr-o viitoare echipă".

Chestionată dacă îşi va depune mandatul în cazul în care nu se va reface coaliţia PNL, USR, UDMR, Dragu a răspuns: "Cred că în acest moment prioritatea este să avem un Guvern majoritar, vom vedea următorii paşi. (...) Acestea sunt lucruri care se discută. Nu cred că este cazul să negociem mandatul meu acum".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.