Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Jurma a preluat mandatul de șef al DNA. Lazăr: Se bucură de încredere la nivel internațional. DNA are resurse în momentul oportun

Inquam Photos/ Octav Ganea
Augustin Lazar

Anca Jurma a preluat, joi, mandatul de procuror șef interimar al DNA, după revocarea Laurei Codruța Kovesi. La eveniment a participat și procurorul general al României, Augustin Lazăr, care a explicat alegerea făcută prin prisma unei bune poziționări a magistratului în plan internațional.

"S-a facut predarea de mandat. Doamna procuror Anca Jurma a fost delegată în funcția de procuror șef al DNA pe o perioadă de 6 luni. Doamna procuror șef Anca Jurma este persoana potrivită, care ne indică nouă faptul că DNA are resurse pe profilul necesar în momentul oportun pentru a le valorifica în continuare. E un procuror cu experiență mare în Ministerul Public, e un procuror cu foarte bună profesională și care, în acest context al devenirii direcției ca un furnizor de expertiză europeană și internațională a reprezentat instituția în momente și puncte cheie. Și-a desfășurat activitatea în calitate de procuror șef al biroului de relații internaționale 2 mandate, a lucrat și în PG în acest domeniu, a fost și consilier și e persoana potrivită să vină cu contribuția de încredere în Ministerul Public și DNA, o persoană care se bucură de încredere la nivel internațional", a declarat Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.