Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancelotti a anunţat că Benzema (Real Madrid) va fi titular în meciul cu Şahtior Doneţk

BBC
Carlo Ancelotti
''Când joci din trei în trei zile, este o provocare să evaluezi starea jucătorilor, să vezi dacă sunt obosiţi. 'Vini' (Vinicius Junior, n. red.) este unul dintre jucătorii care trebuie evaluat, pentru că a jucat toate meciurile până acum, iar acum a făcut deplasarea la Varşovia... Karim este bine, e clar că va juca, la fel ca Mendy şi Kroos, care sunt mai proaspeţi şi cu poftă de joc'', a declarat tehnicianul italian.

Ancelotti a evocat şi circumstanţele în care are loc meciul cu echipa din Ucraina, în contextului războiului cu Rusia: ''Am discutat puţin cu Igor Jovicevic (antrenorul lui Şahtior) în meciul tur. Ei lucrează în condiţii foarte dificile, cu multe deplasări şi noi le-am arătat solidaritate. Dar faptul că joacă în pofida acestor dificultăţi semnifică mult. Asta dă o imagine bună poporului ucrainean care suferă mult''.

Italianul a spus despre portarul ucrainean Andrei Lunin, care îl suplineşte pe belgianul Thibaut Courtois, victima unor dureri sciatice, că acesta este ''afectat'' de situaţia din ţara lui, deşi este ''timid'' şi ''nu vorbeşte prea mult''. ''Dar dacă are nevoie de ceva, noi suntem lângă el'', a subliniat tehnicianul.

În Grupa F, Real Madrid ocupă primul loc cu nouă puncte din trei meciuri, urmată de Şahtior (4), RB Leipzig (3) şi Celtic Glasgow (1).

Real Madrid va juca apoi duminică pe Santiago Bernabeu cu FC Barcelona, în primul Clasico al sezonului, programat cu o zi înainte ca France Football să anunţe numele câştigătorului Balonului de Aur 2022, la care Karim Benzema se anunţă printre favoriţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.