Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancelotti are clasamentul: Modric şi Kroos sunt cei mai buni mijlocaşi din lume

Luka Modric

Echipa de fotbal Real Madrid a obţinut o victorie convingătoare în deplasarea de la Granada (4-1), iar antrenorul Carlo Ancelotti şi-a lăudat jucătorii din linia mediană, în frunte cu Luka Modric şi Toni Kroos, transmite AFP.

''Fizic, toţi jucătorii au fost foarte bine. Militao a fost puţin obosit, de aceea i-am dat un respiro, dar ceilalţi au mers bine. Am avut încredere în cei care au jucat mai puţin. Ceea ce mi-a plăcut a fost calitatea jocului, ieşirile noastre cu balonul. Ce mi-a plăcut mai puţin a fost scăderea intensităţii jocului nostru după al doilea gol în repriza secundă, nu am mai fost eficienţi când trebuia să fim. Despre Modric şi Kroos nu e prea mult de spus. Ei joacă la un nivel foarte ridicat, ei sunt în continuare cei mai buni mijlocaşi din lume pentru mine. Dinamica lor alături de Casemiro mă surprinde mereu. Fac lucruri pe care nu le cer, dar pe care ei le fac în mod natural'', a declarat Ancelotti după meci.

Real Madrid a urcat în fotoliul de lider după victoria cu Granada, având avans de un punct faţă de Real Sociedad şi două puncte faţă de Sevilla FC.

La acest meci, Toni Kroos a dat pasa decisivă la golurile lui Asensio (18) şi Nacho (24), Modric a fost servant la golul lui Vinicius Jr (56), iar Casemiro l-a servit ideal pe Ferland Mendy (76) la ultimul gol al madrilenilor.

Miercuri, Real Madrid va juca în deplasare cu Sherif Tiraspol, în Liga Campionilor, iar o victorie i-ar scuti pe spanioli de emoţiile calificării în optimile de finală, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.