Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancelotti, după înfrângerea suferită în faţa FC Barcelona, scor 0-4: E vina mea

BBC
Carlo Ancelotti

Antrenorul italian al Real Madrid, Carlo Ancelotti, ş-a asumat în întregime vina pentru eşecul suferit în El Clasico, potrivit news.ro.

"Îmi pare rău pentru fani, dar trebuie să privim înainte. Am încercat să împing echipa să atace pe teren şi nu a ieşit. E vina mea. Este greu pentru că este o înfrângere în El Clasico şi înfrângerea împotriva Barcelonei doare. Trebuie să rămânem calmi, să ne recuperăm jucătorii accidentaţi. Ne pare rău, dar nu trebuie să facem o dramă. Am fost de nerecunoscut, totul a mers prost şi le-am spus jucătorilor că a fost vina mea", a spus el.

"Nu înţeleg (n.r. - despre faptul că Aubameyang nu a fost eliminat pentru o intrare asupra lui Toni Kroos), dar nu intru în detalii pentru că nu vreau să găsesc scuze. Am jucat foarte prost şi am abordat foarte prost jocul. Avem timp să ne adunăm energia şi să ne pregătim pentru ultimele două luni ale sezonului pentru a câştiga trofee. Am fi trebuit să facem ceea ce am făcut până acum, ceea ce ne-a dus la nouă puncte înaintea locului secund şi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Sunt foarte trist de înfrângere, îmi pare rău pentru suporteri, dar trebuie să fiu calm”, a adăugat Ancelotti, potrivit marca.com.

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei.

Au marcat Aubameyang ’29, ’51, Araujo ’38 şi Torres ’47.

Podiumul LaLiga este ocupat de Real Madrid – 66 de puncte, FC Sevilla – 57 şi FC Barcelona – 54. Atletico Madrid este pe locul 4, tot cu 54 de puncte, dar catalanii au un meci mai puţin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.