Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancelotti îl elogiază pe Modrici şi speră să fie invitat la petrecerea de 37 de ani

Luka Modric

Tehnicianul Carlo Ancelotti l-a elogiat pe Luka Modrici, despre care a spus că este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Europa. Antrenorul echipei Real a glumit şi a spus că speră ca Modrici să-l invite la petrecerea pe care o va da vineri, când va împlini 37 de ani.

"Nu există nicio explicaţie. Este un jucător fantastic, cu calităţi incredibile. Este norocos că nu a suferit niciodată o accidentare majoră în cariera sa. La 37 de ani, este încă unul dintre cei mai buni mijlocaşi pe care îi avem în Europa. Va face o mare petrecere de ziua lui de 37 de ani şi sper să fiu invitat”, a glumit "Carletto”, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Celtic Glasgow, din Liga Campionilor.
Deşi Real Madrid se află într-o grupă destul de favorabilă, cu Celtic, Leipzig şi Şahtior Doneţk, tehnicianul italian nu este de acord: "Nu este o grupă uşoară. Vor fi surprize. La fel ca anul trecut cu Sheriff”, a amintit Ancelotti. "Ne vom lupta până la final, şi sper să ne luptăm în finală”, a conchis tehnicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.