Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancelotti, optimist în privinţa şanselor lui Real Madrid de a-şi apăra titlul în Liga Campionilor

BBC
Carlo Ancelotti

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, este optimist în privinţa şanselor echipei spaniole de a-şi apăra titlul în Liga Campionilor la fotbal, deşi casele de pariuri nu a inclus-o printre primele patru favorite, informează Reuters, potrivit Agerpres.

"Nu este o surpriză pentru mine că nu suntem văzuţi drept favoriţi. Consider că este un semn bun", a declara Ancelotti într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu Celtic Glasgow din Grupa E a Champions League.

"Cred că anul trecut am avut şi mai puţine probabilităţi în statistici de a câştiga. Şi avem o echipă îmbunătăţită în acest sezon. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut, se va întâmpla din nou. Noi mergem să ne luptăm până la final şi sperăm că vom ajunge în finală", a adăugat tehnicianul italian.

"În această competiţie, Real Madrid a fost întotdeauna respectată. Istoria clubului face parte din istoria acestei competiţii", a mai spus Carlo Ancelotti.

În sezonul trecut, Real Madrid a fost cotată cu şansa a doua în duelurile cu Paris Saint-Germain, Chelsea Londra şi Manchester City, precum şi în finala cu Liverpool, dar a reuşit în final să câştige pentru a 14-a oară în istoria sa Liga Campionilor, stabilind un nou record în fotbalul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.