Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a poliţiştilor la un liceu din Bacău, după ce au apărut imagini cu mai mulţi elevi agresaţi de colegi - Victimele au fost băgate cu capul în vasul de WC

dosare

Poliţiştii din Bacău au demarat cercetări şi fac verificări la un liceu din oraş, după ce ce au apărut imagini cu mai mulţi elevi agresaţi de colegi. Victimele au fost băgate cu capul în vasul toaletei, potrivit news.ro.

”La data de 31 ianuarie a.c, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care sunt surprinse acte de violenţă între elevi în cadrul unei unităţi de învăţământ din municipiul Bacău”, a transmis, miercfuri, IPJ Bacău.

Sursa citată a precizat că, la ora transmiterii aceste ştiri, poliţiştii fac verificări la faţa locului în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

”Totodată, a fost deschid un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit Ziarul de Bacău, incidentul s-a petrecut la Liceul Mangeron, iar mai mulţi elevi sunt agresaţi de colegi.

Pe imaginile care conţin expresii şi cuvinte jignitoare se vede cum unul dintre elevi ăşi loveşte colegii şi îi bagă cu capul în vasul toatelei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.