Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă după dezastrul de la gimnastică: 'E un dosar şi la DNA'

romaniatv.net
gimnastica romania

Sportul care a adus României cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice se află într-o situaţia de criză. Echipa feminică de gimnastică artistică a ratat calificarea la Olimpiada de la Rio, la exact 40 de ani de la performanţa istorică a Nadiei Comăneci. Ratarea calificării nu rămâne fără urmări. Ministerul Tineretului şi Sportului, condus de fosta mare canotoare Elisabeta Lipă, a dispus efectuarea unui control la Federaţia Română de Gimnastică, în urma unor petiţii venite de la părinţii gimnastelor.

Printre aceşti părinţi se numără şi Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, în vârstă de 16 ani, exclusă în luna decembrie din lotul naţional de senioare şi trimisă la Deva, să se antreneze împreună cu junioarele.

Vezi şi: Nadia Comăneci, despre eșecul gimnasticii românești: E foarte trist!

"E un dosar şi la DNA, abuz în serviciu. Am dovezi. Dacă în România n-o să-mi găsesc dreptatea, merg mai departe. Lupt pentru drepturile Asianei, pentru dreptatea ei, pentru banii care i s-au mâncat din indemnizaţie. Ea a primit drepturile doar pe ultimele trei luni. Zburai din lot dacă lătrai! Extrasele bancare vorbesc de la sine. I-am cumpărat Asianei pastile pe banii mei, palmiere – pe banii mei, deşi Nadia Comăneci le trimisese gratis, dar la copilul n-au mai ajuns! La ultimul telefon dat la cabinetul doamnei ministru Elisabeta Lipă mi s-a comunicat că tocmai s-a încheiat ancheta dispusă de MTS la FRG si ca se lucrează la rapoarte. A fost inclusiv comisia de audit. Şi că, după întocmirea rapoartelor, acestea vor ajunge pe masa ministrului Lipă, care va face publice măsurile luate urmare a anchetei desfăşurate", a relatat Peng, potrivit Adevărul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.