Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă în Australia după uciderea unui bătrân de 100 de ani

crocodil

Autorităţile din Australia anchetează dacă un crocodil care a fost împuşcat mortal este Bismarck, un crocodil extrem de iubit de localnicii micului oraş Cardwell din nord-estul Australiei, informează dpa.

"Autorităţile anchetează în prezent cazul. Dacă este într-adevăr vorba de Bismarck, este foarte trist că cineva a împuşcat acest animal,", a declarat John Kremastos, primarul Consiliului Regiunii Cassowary Coast.

Crocodilul, cu lungimea de 4,5 metri, a fost descoperit cu două răni de glonţ în spatele capului, ceea ce sugerează că a fost împuşcat deliberat.

Bismarck, a cărei vârstă fusese estimată la 100 de ani, era o atracţie pentru locuitorii din Cardwell, o staţiune de pensionari, din apropierea Marii Bariere de Corali.

Ryan Moody, pescarul local care a descoperit crocodilul mort, susţine că Bismarck era "o legendă locală", care "nu a constituit niciodată o ameninţare pentru oameni".

Pe de altă parte, consilierul Glenn Raleigh a declarat pentru dpa că este posibil ca Bismarck să mai fie încă în viaţă, deoarece ar mai fi fost văzut de câţiva localnici.

Moody nu este însă de acord cu spusele consilierului.

"Crocodilul mort are aceeaşi lungime, aceleaşi urme şi aceeaşi culoare - negru. Suntem 95% siguri că este vorba de Bismarck", a precizat pescarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.