Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă în cazul decesului unui cetăţean iranian găsit împuşcat într-un autoturism

crima, politie

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov efectuează cercetări într-un dosar având ca obiect decesul unui cetăţean iranian, care a fost găsit împuşcat într-un autoturism, au anunţat vineri reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Cadavrul cetăţeanului iranian, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit în urmă cu o zi într-un autoturism parcat pe o stradă din oraşul Voluntari. "La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din lucrători din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul de Investigaţii Criminale, coordonată de procurorul de caz, pentru a efectua cercetarea la faţa locului, iar, din primele cercetări, a rezultat faptul că decesul cetăţeanului iranian a survenit prin împuşcare", se precizează într-un comunicat al PÎCCJ transmis AGERPRES.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, iar autoturismul a fost ridicat şi dus la IPJ Ilfov, în vederea prelevării de probe. "Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.