Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANCHETA în cazul incendiului cu 5 mașini din Galați ajunge la poliție - Focul a fost pus intenționat / VIDEO

captură video
incendiu galati

Pompierii au stabilit că incendiul din noaptea de marţi spre miercuri care a cuprins cinci maşini dintr-o parcare din Galaţi a fost provocat intenţionat. Ancheta a fost preluată de Poliţie, anunță news.ro.

Incendiul a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri într o parcare de pe strada Brăilei din Galaţi. Cinci maşini parcate au fost cuprinse de foc, din senin, iar flăcările erau atât de mari, încât alimentate de vânt, riscau să producă pagube şi la blocul din imediata apropiere.

La faţa locului s-au deplasat mai multe effective de pompieri cu autospeciale care au avut nevoie să încarce apă de mai multe ori dată fiind amploarea incendiului.

Când au ajuns pompierii la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă la 4 maşini cu pericol de propagare la altele. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, fiind afectată şi o a cincea maşină în proportie de 70 la sută prin radiaţie termică", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, colonel Eugen Chiriţă

După ce au stins incendiul periculos, pompierii au stability şi cauza. Cineva a dat foc intenţionat uneia dintre maşini iar flăcările s-au propagate la celelalte. Ancheta a fost preluată de Poliţia Galaţi

"Din primele cercetări cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată, folosirea cu intenţie a sursei de aprindere şi a combustibilului pentru a genera incendiul", a mai declarat col. Eugen Chiriţă.

Poliţiştii urmează să stabilească cine a provocat incendiul dar şi ce a determinat acest gest extrem.

Surse din cadrul anchetei susţin că focul ar fi fost pus în spatele uneia dintre maşini, la rezervor, iar de acolo combustibilul s-a scurs către celelalte maşini care au fost cuprinse rapid de foc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.