Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta internă de la Constanţa nu a putut stabili cu certitudine dacă maşina de Poliţie implicată în accidentul de la Mamaia avea în funcţiune semnalele

Politia Română
politia rutiera

Ancheta internă de la Constanţa nu a putut stabili cu certitudine dacă maşina de poliţie implicată în accidentul de la Mamaia avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase în momentul impactului, potrivit news.ro.

”Precizăm că, în urma verificărilor interne, nu a rezultat cu certitudine dacă la momentul impactului autospeciala de poliţie avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, aspect ce urmează a fi lămurit în cadrul cercetărilor efectuate de unitatea de parchet competentă”, au transmis, luni seară, reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Biroul Rutier au identificat în trafic, duminică seară, un autoturism care circula cu viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteza este de 50 km/h.

“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, efectuând viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu ce separa sensurile de mers. Autospeciala de poliţie a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, şoferul acestuia fiind uşor rănit”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Evenimentul rutier a avut loc în staţiunea Mamaia. Şoferul rănit a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.