Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă internă la un inspectorat de poliție: Un polițist apare în videoclipul unei manele intitulate 'Aici e mafia' - VIDEO

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Poliția Caraș-Severin face verificări după ce un polițist din orașul Caransebeș a apărut în videoclipul unei manelist, realizat pentru melodia intitulată “Aici e mafia”, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că se fac verificări pentru a se stabili dacă un polițist din orașul Caransebeș a comis o abatere disciplinară. Asta după ce pe Internet a apărut, în urmă cu câteva zile, un videoclip pentru melodia “Aici e mafia”, interpretată de solistul Florin Mitroi.

Citeste si Mișcare SURPRIZĂ în Orientul Mijlociu - Emiratele Arabe Unite îşi vor redeschide ambasada de la Damasc, după 7 ani de la ruperea relațiilor diplomatice

În filmare apare și un polițist de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Caransebeș, îmbrăcat în civil și care, potrivit reprezentanților IPJ Caraș-Severin, era în timpul liber în momentul în care a fost realizat videoclipul.

“Se fac verificări sub aspectul existenței sau inexistenței vreunei abateri discplinare. Pot confirma că este vorba de un polițist de la Caransebeș, angajat la Biroul Rutier, care a declarat că era în timpul liber în momentul realizării videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a afirmat Dinu Nicorici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.