Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANCHETĂ la Complexul Energetic Oltenia, după moartea unui lăcătuș

twitter.com
police politia

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a dispus, luni, o anchetă internă la Cariera Peșteana, din județul Gorj, după accidentul în care un lăcătuș a murit strivit de banda care transporta cărbune.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Complexul Energetic Oltenia, accidentul de muncă a avut loc luni, în jurul orei 06.00, la Cariera Peșteana.

"Lucrătorul s-a poziționat în zona tamburului unui troliu, cablul acestuia prinzându-i piciorul. Leziunile survenite au provocat decesul angajatului. Instructajul de protecție a muncii fusese efectuat, fișa de instruire a salariatului fiind semnată. Evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii acestuia. De asemenea, la nivelul CE Oltenia, o comisie internă analizează cauzele și împrejurările producerii accidentului. Societatea va respecta prevederile CCM aplicabile în astfel de situații", se arată în comunicatul de presă citat de Mediafax.

Stelică Neamțu, lăcatușul în vârstă de 49 de ani, care a murit, luni, în timp ce efectua lucrări de comutare de la circuitul de steril la circuitul de cărbune, avea 30 de ani vechime în mină, era căsătorit și avea doi copii.

Alți doi salariați de la Cariera Pinoasa, tot din cadrul CEO, se află în stare gravă la spitale din București, după ce s-au electrocutat, sâmbătă, în timp ce lucrau la un panou electric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.