Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Măicăneşti după ce un bărbat a decedat în timp ce se afla la pescuit cu copiii

facebook.com
politia

Poliţiştii vrânceni au demarat o anchetă după ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Măicăneşti, a decedat în timp ce se afla, cu copiii săi, la pescuit, a informat, marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 04.11.2019, ora 16,03, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi prin 112, de către un tânăr din comuna Măicăneşti, cu privire la faptul că tatăl lui a decedat pe malul unui râu de la marginea satului. În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului în vârstă de 43 de ani, iar din verificările efectuate s-a constatat că în timp ce acesta se afla împreună cu trei dintre copiii lui la pescuit, pe marginea unui canal de pe raza satului Măicăneşti, a acuzat dureri în zona pieptului şi i s-a făcut rău. Imediat, copiii au plecat să anunţe o persoană care se afla pe câmp, la mică distanţă de ei. Când aceştia s-au întors, au constatat că tatăl era căzut la pământ şi nu mai respira", a precizat IPJ Vrancea.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul bărbatului, cadavrul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs decesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.