Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Neamț, după ce un jandarm a fost acuzat că a lovit o persoană

digi24.ro
jandarmerie

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Neamţ este cercetat de o comisie a instituţiei după ce a fost acuzat de o persoană că ar fi lovit-o, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ, Gabriela Muraru, a declarat, joi, într-un comunicat de presă, că fapta s-ar fi produs pe 13 ianuarie în zona Judecătoriei din municipiul Roman.

Citește și: Premieră ISTORICĂ pentru SUA: Donald Trump a fost pus sub acuzare, fiind singurul președinte care o pățește de două ori într-un mandat

"În data de 13.01.2021, prin apel la 112, un cetăţean a sesizat Poliţia municipiului Roman cu privire la faptul că a fost agresat de un jandarm în timp ce se afla în zona Judecătoriei din municipiul Roman. Din momentul luării la cunoştinţă despre aceste informaţii, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, din ordinul inspectorului şef a fost constituită o comisie de verificare a aspectelor sesizate, urmând ca după finalizare să revenim cu concluziile verificărilor. Am precizat aceste aspecte în spiritul respectului pe care îl purtăm atât cetăţenilor cât şi reprezentanţilor mass-media, asigurându-vă de faptul că ne vom desfăşura în continuare activitatea exclusiv pe baza şi în executarea legii", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ.

Potrivit unor imagini apărute în spaţiul public, un bărbat care a întrebat un jandarm, aflat în faţa Judecătoriei Roman, de ce nu poartă mască de protecţie, ar fi fost agresat de acesta.

Victima - cea care de altfel a filmat momentul - a sesizat incidentul la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.