Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer de ambulanţă a scuipat spre un bărbat care îi spunea că a ajuns târziu - acum este cercetat disciplinar

ambulanta neagoe

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Galați a început o anchetă, după ce pe Facebook a apărut o filmare în care șoferul unei salvări pare să scuipe un cetățean care îi reproșează faptul că a ajuns târziu la o solicitare făcută prin 112, potrivit MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs, joi, în comuna gălățeană Scânteiești, iar persoana care filmează îi acuză pe membrii echipajului de la Ambulanță că au venit foarte târziu pentru a ajuta o femeie care se simțea rău.

Potrivit înregistrării, bărbatul susține că ambulanța a ajuns la fața locului după trei ore.

'Uitați, după trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare și vine după trei ore, după insistențe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor. Uitați-vă, unul care se taie pe mâini, vine Salvarea pentru un nemernic... pentru un bătrân, pentru un bătrân bolnav nu vine salvarea', se aude în înregistrarea făcută de gălățean.

Citeşte şi: Mișcare de ultimă oră - ’Fantoma albă’ de la 10 august ar putea păzi centrala de la Cernavodă

În timp ce echipa medicală o ajută pe pacientă, gălățeanul intră într-un conflict cu șoferul autospecialei, care îl amenință că îi va face plângere la Poliție.

'Băi, încetează, încetează că vin cagulații. Ia-l de aici,,,, cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere. Îți fac plângere', spune șoferul ambulanței, în timp ce realizatorul filmării îi răspunde: 'Marian mă cheamă...faci plângere pentru ce? Pentru că veniți când moare omul?... Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă și amenință'.

La finalul filmării, autospeciala se pune în mișcare și întoarce pentru a pleca la spital. Cetățeanul care a făcut filmarea continuă să se adreseze șoferului de ambulanță: 'Hai, nu vrei să mă calci?', spune gălățeanul care pare a fi scuipat de șoferul cu care se certa în timp ce ambulanța trecea pe lângă el.

La solicitarea corespondentului MEDIAFAX, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Galați a confirmat incidentul și a anunțat că a început o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat în timpul misiunii de la Scânteiești.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.