Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Teheran - Armele folosite în uciderea lui Mohsen Fakhrizadeh au fost fabricate în Israel

news.ro
mohsen fakhrizadeh, savant asasinat

Armele folosite în uciderea omului de ştiinţă iranian Mohsen Fakhrizadeh au fost fabricate în Israel, potrivit unor surse citate de Televiziunea iraniană în limba engleză Press TV. Modul în care a fost ucis acesta nu este încă foarte clar, notează Radio România Actualități.

Agenția semi-oficială de știri a Teheranului, Farse, a scris că ar fi vorba de o mitralieră operată de la distanță, în timp ce o televiziune iraniană de limbă arabă finanțată de stat afirmă că ar fi fost utilizate arme controlate prin satelit.

Citește și: De la 1 ianuarie 2021, Laura Codruța Kovesi își intră în pâine! Șefa Parchetului European a dezvăluit cine va intra sub lupa ei

Atât liderul suprem religios al ţării ayatollahul Ali Khamenei, cât și președintele Hassan Rouhani au acuzat Israelul că s-ar fi aflat în spatele asasinatului, nerevendicat până acum, și au amenințat că moartea omului de știință va fi răzbunată.

Fakhrizadeh a fost ucis la două săptămâni după ce Agenția Internațională pentru Energie Atomică a anunțat că Iranul a depășit de 12 ori cantitatea de uraniu îmbogățit pe care avea dreptul să o dețină potrivit acordului nuclear cu marile puteri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.