Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Vaslui după ce un tânăr a fost bătut și înjunghiat

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări după ce un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat în picior şi lovit în zona capului, duminică noaptea, în localitatea Telejna, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, evenimentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de mama băiatului.

Citește și: NEBUNIA de la granițe CONTINUĂ: Aproape 100.000 de oameni, la vămile României, în 24 de ore

"Colegii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit persoana vătămată, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Din primele verificări, se pare că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi şi al consumului de alcool, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Sunt indicaţi nişte prezumtivi autori, dar împrejurările în care s-a produs agresiunea urmează să fie stabilite în urma cercetărilor", a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, victima a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi prezenta o hemoragie puternică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.