Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetat de ANI, Mugur Isărescu este lovit de Cristian Tudor Popescu: Minte!

isarescu

Anchetat de ANI, Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, este lovit de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a fost neplăcut surprins de atitudinea lui Isărescu în scandalul legat de creditul pe care acesta ar fi uitat că l-a avut la Volksbank. Editorialistul consideră că Mugur Isărescu a mințit și a fost persiflant cu jurnalistul care l-a întrebat de credit, iar ulterior nu a avut curajul să iasă public și să rectifice, ci i-a încredințat această sarcină purtătorului de cuvânt, Dan Suciu, care a fost stângaci în a-l dezvinovăți pe guvernator.

Citește și: DEZVĂLUIRILE care provoacă TSUNAMI: Implicați sunt Tăriceanu, Scutaru, Predoiu și Antonescu

„Am văzut secvența, o spune chiar cu un aer ironic (că nu a avut credit la Volksbank – n.r.), chiar zâmbește. În acea zicere, dl guvernator Isărescu nu este gânditor, nu este meditativ, nu spune Nu, nu-mi amintesc să fi luat un credit. Este persiflant: Nu, nu se pune problema. Ca după aceea să rezulte că mințea. Hai să spunem verbe, nu? Mințea!

Citește și: Judecătorii îi dau o lovitură de dimineață lui Traian Băsescu: Omul său a fost arestat

Este șocant pentru mine, dl Isărescu mi s-a părut un om foarte serios și unul dintre puținii profesioniști adevărați din viața publică de nivel înalt de-a lungul celor 25 de ani în România. A fost un reper. Și este în continuare. Un factor extrem de puternic de stabilitate în societatea românească.

Să spună: da, domnule, am uitat sau nu știu, ceva. Deci, nu este echitabil ce face dl guvernator! Oamenii din țara asta, simpli cetățeni se uită și când văd chestia asta: bine, domnule, Mugur Isărescu?!”, a comentat CTP la Digi24.

Citește și: Reacția lui Traian Băsescu după ce ginerele său a fost pus sub acuzare de DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.