Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetatorii sunt în IMPAS - MISTERUL din cazul avionului de mici dimensiuni prăbușit acum două zile

avion prăbușit

Coada, ușile și aripile avionului care s-a prăbușit miercuri în Munții Buzăului nu au fost deocamdată găsite, resturile aparatului de zbor fiind împrăștiate pe o suprafață de 2.500 de metri pătrați, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Florentina Ilioiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că până în acest moment nu au fost găsite coada, ușile și aripile aparatului de zbor care s-a prăbușit miercuri în Munții Buzăului, în zona Nehoiu.

Citește și: Bogdan Diaconu a LUAT FOC după scandalul de la Eurovision: 'Cer retragerea României din acest concurs'

„Ușile, coada și aripile avionului nu au fost găsite. Știu că joi seara, la o oră distanță de epavă au fost găsite o geacă și în rucsac. Resturile sunt împrăștiate pe o suprafață de aproximativ 2.500 metri pătrați”, a declarat Ilioiu.

Potrivit acesteia, în acest dosar procurorii urmează să facă audieri. Cei care vor da declarații, în primă fază, vor fi localnicii care au auzit bubuitura și cel care a sunat la 112, dar și rudele victimelor.

Între timp, epava fostă ridicată cu ajutorul căruțelor.

Procurorii fac cercetări, potrivit Codului aerian, pentru aîncălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor, dacă fapta este de natură să pună în pericol siguranţa zborului”.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit miercuri în zona Nehoiu din Buzău, două persoane pierzându-și viețile. Pilotul avionului prăbușit era Mihai Covaciu, iar pasager era Liviu Bucăţică. Cei doi au decolat de pe aerodromul din Ghimbav, județul Brașov și mergeau spre Costinești, județul Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.