Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anda Adam susține că a fost victima unei escrocherii: 'Este groaznic ce mi s-a întâmplat! Mi se pare strigător la cer!'

anda adam

Anda Adam s-a plâns că și-a pierdut toate conturile de Instagram și de trei săptămâni tot se chinuie să ia legătura cu cineva din aplicație să lămurească problema, dar nu reușește. „Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei”, a transmis artista, pe Facebook. Ea avea peste un milion de urmăritori pe Instagram și spune că a investit mii de euro în promovarea în online și a ajuns să piardă contracte importante din cauza acestei probleme.

„Este groaznic ce mi s-a intamplat. De 3 saptamani tot astept un raspuns si pur si simplu marele Instagram da Ignore!

Nicio justificare si 4 conturi sterse peste noapte! Inclusiv contul pr-ului meu pe online si contul brandului meu @adamandeveswimwear ! Nicio legatura intre ele dar sterse toate!

Este inadmisibil asa ceva, atitudinea lor si faptul ca nu poti lua legatura cu absolut nimeni de la Instagram sa remedieze o situatie, mi se pare strigator la cer!”, a susținut Anda Adam, pe Facebook.

Artista a acuzat apoi Instagram că a comis un abuz și o escrocherie, deoarece ea a investit mii de euro în promovarea sa pe platformă, și de trei săptămâni a rămas fără conturi: „In plina vara, colectie de costume de baie noua si de o luna nu mai existam ca brand si au disparut 20.000 de followersi care erau clientii nostri. Ce sa mai zic de contul meu cu BIFA si 1.3 milioane. Multumeac Instagram pt abuzurile facute!Nu meritati sa mai stam pe platforma voastra de 3 lei ,sincer! Ce faceti se cheama escrocherie! Am investit mii de euro in campanii de promovare si am pierdut 5 contracte datorita ignorantei si greselii voastre,pe care nici nu va intereseaza sa o remediati! Rusine!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.