Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANDIS, noul proiect care încinge spiritele în Guvern

adevarul.ro
Guvern

Ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, susține că noua Agenție Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Sănătate (ANDIS) va fi în subordinea Ministerului Sănătăți. ANDIS a devenit un măr al discordiei încă de la început, asta pentru că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, acuză fosta guvernare că a alocat 25 de milioane de euro doar pentru consultanță.

”Cred că la momentul ăsta sunt toate. Am aflat și eu că atunci când a fost preluat Ministerul Sănătății de către domnul Cseke, înainte de domnul Rafila, am aflat că nu erau prea multe documente.

Din punctul ăsta de vedere nici nu există un subiect. ANDIS se va face în subordinea Ministerului Sănătății, pentru că nu poți rupe politica de sănătate de construcția spitalelor.

Este alocată o sumă pentru consultanță, iar în momentul în care consultanța va costa mai puțin, atunci poți direcționa acei bani către alte obiective. Există o sumă alocată, un total de 30 de milioane pentru ANDIS, dar poate nu vom cheltui toți acești bani.”, a spus Dan Vîlceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.