Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andone are zilele numărate la Dinamo: Cu cine vrea să-l înlocuiască Mutu

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Umilința cu Gaz Metan, scor 0-4, a tulburat din nou apele la Dinamo, iar viitorul lui Ioan Andone la formația alb-roșie e ca și decis. Extrem de nervos, Adrian Mutu a plecat de la stadion după golul de 3-0 reușit de medieșeni, decis să-l schimbe pe Andone, anunță TV Digi Sport.

Oficialul dinamovist n-a mai stat la declarații și a plecat imediat la București. Se pare că acest eșec a fost decisiv în vederea viitorului antrenorului la echipă.

Citește și: Străinii din Liga 1 se unesc împotriva lui Hagi: 'Vă minte! Să vă povestesc ce s-a întâmplat'

Sursa citată anunță că Adrian Mutu va avea o discuție cu Ionuț Negoiță, iar cel mai probabil Andone va pleca de la echipă fie acum, fie în pauza de iarnă, indiferent de clauza de 150.000 de euro pe care o are.

Partida cu Steaua din Cupa Ligii de pe 22 decembrie ar putea fi ultima pentru Andone, asta dacă nu cumva Adrian Mutu și Ionuț Negoiță vor decide în aceste zile să-l demită pe tehnician. Un lucru e cert, luna decembrie din acest an este ultima pentru Andone pe banca lui Dinamo în acest mandat.

Sursa citată susține că favorit să-i ia locul lui Andone este Cosmin Contra, liber de contract după plecarea de la Alcorcon, anunță gsp.ro.

În plus, Cosmin Contra este bun prieten cu Adrian Mutu și a susținut în mai multe rânduri ideea de a venit să antreneze formația pentru care a jucat mai bine de 100 de meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.