Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

André Rieu va concerta în premieră la Cluj-Napoca

andre rieu

Violonistul și dirijorul olandez André Rieu, un star al muzicii clasice internaționale, va concerta în premieră la Cluj-Napoca, la BT Arena, pe 5 aprilie 2019, de la ora 20.00, iar biletele pentru acest show vor fi puse în vânzare joi, potrivit Mediafax.

Biletele vor fi puse în vânzare joi, de la ora 10.00, online, în rețeaua Eventim.ro și pe www.andrerieu.com, precum și în magazinele partenere Eventim din toată țara și la casa de bilete din Iulius Mall din Cluj-Napoca, la prețuri ce pornesc de la 200 de lei, în funcție de categoria de loc.

"Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea", spune André Rieu. "Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu", mai spune acesta.

Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment complex, cu melodii celebre, romantice, numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni membri ai orchestrei sale Johann Strauss, cel mai mare ansamblu de gen privat din lume, charismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

Citește și: A murit Stephen Hillenburg, creatorul personajului animat SpongeBob

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe marele artist pe marile scene din Statele Unite și Canada, în luna octombrie, în Argentina, în noiembrie, în Australia, iar, în luna decembrie, va cuceri publicul din Marea Britanie.

Pentru a gestiona rutele de transport ale producției enorme între continente, au fost create patru structuri identice, care conțin patru seturi de costume, de instrumente și echipamente tehnice.

André Rieu a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel mondial, a ajuns de 30 de ori pe primul loc în topurile internaționale și a fost recompensat cu 500 de discuri de platină, potrivit comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.