Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andra și Cătălin Măruță au coronavirus. Primele declarații din izolare

unica.ro
andra maruta

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cei doi se află în carantină la reședința lor, alături de copiii Eva și David.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

”O să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine”, a transmis Cătălin Măruță într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

„Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit”, a mai scris Cătălin Măruță pe Facebook.

La rândul ei, Andra a scris pe Facebook: Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă”.

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. În data de 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, interpreta a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță pe numele Eva Maria Ioana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.