Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andre Rieu anunţă un al şaselea concert la Bucureşti

andre rieu

Andre Rieu anunta un al saselea concert la Bucuresti, pe 7 iunie, la Piata Constitutiei, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Astfel, Rieu va sustine concerte în Piata Constitutiei din Capitala, pe 6, 7, 11, 12, 13 si 14 iunie.
Biletele pentru evenimentul de pe 7 iunie sunt disponibile începând de joi, de la ora 9,00, în reteaua Eventim si prin partenerii autorizati. Andre Rieu promite un eveniment unic, concertele de la Bucuresti fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le sustine în lume, pe lânga cele de la Maastricht, orasul sau natal.

'Dragi prieteni, sper ca ati început cu bine noul an! Va trimit salutari din Berlin, suntem în plin turneu în Germania! În ultimele saptamâni am primit atât de multe mesaje de la oameni minunati. De aceea, ma bucur foarte mult ca am reusit sa programam înca un concert! Pe lânga traditionalele concerte în aer liber pe care le sustin în Maastricht, orasul meu natal, concertele din România sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte în aer liber în anul 2015 nicaieri în lume! Nu pot sa va spun cât de mult astept sa ne întâlnim în aceste seri magice, la Bucuresti!', este mesajul transmis de Andre Rieu fanilor din România.

De asemenea, Andre Rieu îi invita pe fanii români sa intre în atmosfera de Valentine's Day cu un nou clip video dedicat special zilei de 14 februarie.

AGERPRES

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.