Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrea Bocelli va concerta live în Domul din Milano în prima zi a Paştelui catolic: 'Nu este un concert, este o rugăciune'

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli va concerta live în Domul din Milano în prima zi a Paştelui catolic. Tenorul italian a ţinut să precizeze că evenimentul nu este un concert, ci „o rugăciune”, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanţii Vaticanului au anunţat că, anul acesta, slujba de Paşti va avea loc pentru prima dată în absenţa credincioşilor.

Andrea Bocelli va concerta live din Domul din Milano, în seara primei zile a Paştelui catolic, trimiţând un mesaj de iubire şi speranţă în vreme de pandemie. Concertul va fi difuzat live pe contul său de YouTube, la nivel global.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat, după decizia Guvernului: Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească

Tenorul spaniol spune, însă, că evenimentul nu este un concert, ci „doar o rugăciune”.

„Voi merge acolo să mă rog şi cred că oricine mă ascultă se poate ruga cu mine”, a spus acesta, potrivit Associated Press.

Bocelli, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi mai cunoscuţi tenori la nivel internaţional, va fi acompaniat de organistul catedralei, Emanuele Vianelli, pentru acest concert care va avea loc fără public.

Concertul „Bocelli: Music for Hope” va avea loc de la ora locală 19.00 p.m. (20.00, ora României).

Separat de acest concert, tenorul Andrea Bocelli a lansat o campanie, prin fundaţia sa, pentru a strânge fonduri destinate achiziţionării de echipamente de protecţie pentru personalul din spitale.

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Ce mai răgeau pe sub balcoanele miniștrilor PSD când le măreau salariile

Din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, credincioşii nu vor putea merge la slujba de Paşti. Reprezentanţii Vaticanului au anunţat că, anul acesta, slujba de Paşti va avea loc pentru prima dată în absenţa credincioşilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.