Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Bălan, ATAC DUR: Unii oameni care se cred credincioși blesteamă, amenință cu moartea, chiar omoară

livearad.ro
andreea balan

Cântăreața Andrea Bălan a susținut boicotarea referendumului și a încheiat ziua de duminică adresându-se celor care au atacat-o în ultimele zile: "Sper ca toți cei care mi-au adresat injurii (și chiar amenințări cu moartea) să realizeze cât de penibili au fost", scrie Mediafax.

"Cu banii cheltuiți pe acest referendum inutil se puteau face 2 spitale de oncologie cu tot ce e necesar. Sper ca toți cei care mi-au adresat injurii (și chiar amenințări cu moartea) să realizeze cât de penibili au fost și cât nonsens a avut toată această poveste", a scris duminică, după prânz, Andrea Bălan pe contul ei de pe Facebook.

Duminică seară, artista a revenit și a publicat imagini cu mesaje scrise ca reacții la textele sale. "Ce fac unii oameni care se cred credincioși - blesteamă, amenință cu moartea, chiar omoară (Isis) și își justifica faptele malefice și oribile «că așa a vrut/zis Dumnezeu/Allah». Asta nu e religie dragilor! Prin religie și credință eu înțeleg iubire, calm, toleranță, acceptare și ajutor pentru semenii tăi. Edit: Toate aceste gânduri sau fapte negative și malefice se vor întoarce la cei care le emit în univers sub o formă sau alta. Nimic nu rămâne neplătit", a notat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a fost una dintre vedetele implicate în campania online "Iubirea nu se votează", care a avut scopul de a încuraja boicotarea referendumului desfășurat sâmbătă și duminică.

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată .

 

Biroul Electoral Central a anunțat, luni, rezultate parțiale ale referendumului pentru familie, după centralizarea a 99,8% din secțiile de votare. Pentru redefinirea familiei au votat 91,57%, iar împotrivă, 6,46% din cei prezenți la urne. La vot s-au prezentat 3.849.903 persoane, adică 21,08% din numărul total al alegătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.