Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Bălan, primele vești bune după a treia operație

Facebook
balan andreea

Cântăreața Andreea Bălan trebuie să mai stea câteva zile în spital după ce a suferit a treia operație la rând.

Ea și-a anunțat fanii că se simte mai bine.

„Dupa ploaie intodeauna rasare soarele... Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si m-au incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele, dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita”, a scris aceasta, duminică, pe Facebook.

Vedeta a fost operată de urgență săptămâna aceasta după ce acum aproape două săptămâni a suferit un stop cardiac în timpul operației de cezariana la care era supusă.

Andreea Bălan a confirmat joi a doua internare în spital, arătând că ”au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate”.

”În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar)”, a explicat cântăreața.

Andreea Bălan a clarificat și informațiile apărute în legătură cu a doua internare: ”În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației grele prin care am trecut pe 4 martie”.

Citește și: SONDAJ CURS: Majoritatea românilor cred că s-au produs abuzuri ale Justiţiei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.