Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Berecleanu oferă imagini din redacție în ziua în care e înmormântată Iuliana Gătej / FOTO

Andreea Berecleanu, una dintre prezentatoarea jurnalului de știri de la Antena 1, a postat, pe o rețea de socializare, poze din redacție chiar în ziua în care jurnalista Iuliana Gătej este înmormântată.

Locul pe care îl ocupa cea alintată de colegi ”Fluturica” este plin de flori aduse de cei care îi deplâng trecerea în neființă.

Citește și: Detalii CUTREMURĂTOARE despre ultimele clipe din viața jurnalistei de la Antena 1 / VIDEO

”3,40

1,40

3,12

Minute si secunde.

Atat au durat cele 3 reportaje despre Iuliana prezentate la Observator. Nu poti sa scrii, nu poti sa vorbesti, nu poti sa judeci, nu poti sa crezi, nu poti sa ierti... Suntem inca niste copii, nu putem sa privim soarta in fata, e clar! Ne maturizam atunci cand dam piept cu situatii limita, de atatea ori intr-o viata de reporter, dar in adancul sufletului fugim acasa la mama si la tata sa ne aduca mangaiere. O meserie grea, ca multe altele. O meserie de consum practicata de oameni care stiu ce inseamna sacrificiul. Mereu pe drumuri, alergati, agitati dar liberi! Cand am terminat Observatorul redactia era goala, pustiita, fara viata, fara freamat. Cativa oameni tristi care aveam de facut un jurnal ca niste muste ametite, cel mult privindu-ne si capatand un aer comun al durerii sfasietoare. Ceilalti, porniti deja spre un ultim ramas bun. Cu autocarele, cu trenul, cu masinile, azi, la noapte, maine... Vom fi langa ea pe ultimul drum, drumul ei inapoi catre locul unde s-a nascut. Iuliana a ramas intr-un fel acasa... ”, a scris Andreea Berecleanu.

content-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.