Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Chiricuță, extrema stângă a Coronei Brașov în ultimele trei sezoane, pleacă la Rapid

ASC Corona Brașov

Andreea Chiricuță, extrema stângă a Coronei Brașov în ultimele trei sezoane, a primit dezlegarea clubului de la poalele Tâmpei pentru a semna cu Rapid București. Ea este prima handbalistă care se desparte oficial de Corona, după ce clubul a fost exclus din toate competițiile la nivel de senioare, potrivit Mediafax.

Andreea Chiricuță este una dintre cele două jucătoare de la Corona, alături de Alicia Gogîrlă, care nu au folosit terapia cu laser intravenos, astfel că a evitat suspendarea provizorie dictată de ANAD în cazul celorlalte componente ale echipei. Extrema stângă a fost accidentată în ultimele luni, dar este gata să joace din nou, iar Corona i-a dat drumul să plece sub formă de împrumut. Astfel, Andreea a semnat cu Rapid, formație cu care speră să evite retrogradarea și, de ce nu, să revină și în circuitul echipei naționale.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

„Mi-am dorit foarte mult sa ajung aici. Am ales Rapidul pentru proiectul pe termen lung prezentat și pentru minunații suporteri ai echipei. Abia aștept să debutez în tricoul vișiniu și să lupt alături de fete pentru atingerea obiectivului”, a declarat Chiricuță pentru pagina oficială de Facebook a echipei antrenate de Carmen Amariei. Extrema stângă a devenit al 5-lea transfer al echipei Rapid în această perioadă, după Laura Popa (Mosonmagyarovar), Daniela Băbeanu-Todor (Gloria Bistrița), Diana Diaconu (Dacia Mioveni) și Florentina Craiu (SCM Rm. Vâlcea).

În ceea ce privește echipa Corona Brașov, toată activitatea este blocată. Jucătoarele sunt suspendate provizoriu, iar pentru a vorbi mai clar despre un viitor handbalistic la Brașov se așteaptă în primul rând sentința ANAD. Mâine sunt programate noi audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.