Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma luptă pe toate fronturile: Decizia luată de deputatul PSD după întrevederea cu Carmen Dan

Inquam Photos/Octav Ganea
Andreea Cosma la ICCJ

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o marți în audiență pe deputatul PSD, Andreea Cosma, după ce aceasta a făcut un apel la ministru și s-a plâns că a primit mesaje de amenințare. După această întrevedere, deputatul PSD, Andreea Cosma, a luat decizia de a depune în cursul zilei de astăzi o plângere la IGPR, anunță Antena3.

Deputata a susținut că a primit mesaje de amenințare pe telefonul personal. Andreea Cosma a depus o plângere penală împotriva fostului procuror DNA, Mircea Negulescu.

Ședință interesantă la PSD, în plin război al nervilor: liderii încearcă să stăvilească asaltul la Tudorel Toader/SURSE

Andreea Cosma și fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploiești. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploiești, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea și Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus și o plângere penală împotriva magistraților. El a fost citat, marți, pentru a își susține plângerea însă nu s-a prezentat.

Fratele și tatăl deputatului PSD Andreea Cosma, Vlad şi Mircea Cosma, au fost trimişi în judecată de către DNA în aprilie 2014, alături de alte două persoane. Vlad Cosma este acuzat de trafic de influenţă, Răzvan Alexe este cercetat pentru trafic de influenţă şi dare de mită, iar Mircea Cosma şi Daniel Alixandrescu sunt judecaţi pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

La ultimul termen al apelului de la ÎCCJ al procesului lui Vlad şi Mircea Cosma, care a avut loc luni, 19 februarie, cel dintâi a spus, în ultimul cuvânt, că îşi menţine nevinovăţia şi că, în cazul în care magistraţii îl vor găsi vinovat, îi roagă să aibă în vedere faptul că va deveni tătic. Procurorii au cerut 4 ani și 8 luni de închisoare pentru Vlad Cosma, iar pentru tatăl său menținerea pedepsei de 8 ani. După mai bine de şapte ore de audieri, magistraţii au anunţat că vor pronunţa sentinţa în 5 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.