Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma, reacţie NEAŞTEPTATĂ în scandalul dezvăluirilor: 'SUSŢIN Direcţia Naţională Anticorupţie...'

Inquam Photos/Octav Ganea
Andreea Cosma parlament

Deputatul Andreea Cosma iese la rampă cu o declaraţie neaşteptată, după dezvăluirile incredibile făcute de fratele său cu privire la presupuse abuzuri comise de mai mulţi procurori din cadrul DNA. Politicianul susţine că regretă faptul că Laura Codruţa Koveşi nu s-a delimitat de cei trei procurori acuzaţi şi spune că întregul scandal nu este un asalt la adresa justiţiei. "Sunt oameni cinstiţi în DNA şi susţin această instituţie", a declarat Andreea Cosma la ÎCCJ.

Citeşte şi: Crin Antonescu RUPE TĂCEREA: Explicaţii despre şantaj şi stenogramele INCENDIARE de la DNA

"Îmi pare rău de un singur lucru: Ok, suntem inculpaţi, sunt mulţi inculpaţi în România. Suntem penali, sunt mulţi penali în România. Avem prezumţia de nevinovăţie. Îmi pare rău că nu s-a delimitat de aceşti procurori care s-au folosit de numele ei. Îmi pare rău că se aruncă o lumină proastă asupra DNA din cauza acestor procurori. Sunt oameni cinstiţi în DNA. Susţin această instituţie. Nu e un atac la justiţie, e un atac la aceşti procurori şi aceşti poliţişti.", a declarat Andreea Cosma la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Deputatul Andreea Cosma a venit astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și fiul său, Vlad Cosma, fost deputat PSD de Prahova, își așteaptă sentința într-un dosar. Reaminim că, la prima sentință, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar fiul său la cinci ani de închisoare.

"Nu mi-e teamă pentru că am încredere în judecători şi în Dumnezeu. (...) La prima instanţă a fost o cu totul altă situaţie: procurorul Negulescu era în funcţie, iar martorilor le era frică să vorbească. Judecătorii au fost foarte corecţi şi înţelepţi. (...) Eu sunt sora lui Vlad Cosma şi fiica lui Mircea Cosma şi e normal să fiu alături de familia mea. Sunt deputat de Prahova şi toţi oamenii ăştia: Ghiţă, Daniel Savu, etc sunt cetăţeni din Prahova şi eu trebuie să le reprezint interesele.", a declarat Andreea Cosma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.