Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Pora se dezice de B1 TV. Ce spune de interesele gruparilor pontista si udristo-basista

pora

Jurnalista Andreea Pora, intr-o perioada nelipsita de la postul B1 TV, aunta ca nu se mai duce acolo pentru ca pozitiile sale nu se mai intersecteaza cu cele adoptate in ultima vreme de acest post. Ea sustine ca acesta a adoptat un nou curent anti-DNA, in interesul convergent al gruparilor 'pontista' si 'udristo-basista'.

"Ma tot intreaba diversi de ce nu ma mai duc la B1. Raspuns: postul s-a metamorfozat din momentul in care interesele celor doua grupari-pontista si udristo-basista- au ajuns sa se intersecteze in punctul numit anti-DNA. Listele negre si inaltele “indicatii” nu sunt doar pe subiecte, ci si pe jurnalistii@invitatii care merg impotriva acestui curent", a spus Pora pe pagina sa de Facebook.

Reactia sa vine dupa ce in presa au fost prezentate informatii potivit carora B1 TV cenzureaza anumite subiecte nefavorabile Guvernului Ponta si PSD-ului.

In plus, Pora confirma inca o data ceea ce presa a scris inca din perioada campaniei electorale prezidentiale - B1 TV a devenit favorabil premierului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.