Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Prisăcariu s-a înscris în Programul DDB

www.bzi.ro
Andreea Prisăcariu

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, miercuri, că jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu s-a înscris în Programul Doar Dinamo Bucureşti, potrivit news.ro,

“ANDREEA PRISĂCARIU, una din cele mai frumoase jucătoare de tenis din România, s-a înscris în ProgramDDB.  Intrarea ei în DDB este cu atât mai importantă cu cât vine într-un moment foarte greu, într-un moment când mulţi sunt gata să renunţe.

”Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt şi să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi. Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, DAR NU POT SĂ MĂ OPRESC. Dinamo e în aceeaşi situaţie. 3 mingi de Liga 1. EU NU POT SĂ MĂ OPRESC. Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt. Sunt multe meciuri pe care le-am câştigat când părea că nu mai am nicio şansă.”

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

Andreea este campioană naţională la 3 categorii diferite de vârstă. Acum joacă în turneele profesioniste. De curând a câştigat turneul ITF de la Antalya şi a înregistrat un salt de 84 de locuri în clasamentul WTA. Veţi mai auzi de numele ei, pentru că e abia la început.

E crescută să fie o campioană. Aşa suntem şi noi. Avem în sânge mentalitatea de campioni, de luptători. Suntem acei suporteri care NU SE DAU BĂTUŢI NICIODATĂ.

Nu avem încotro. Trebuie să salvăm fiecare minge de meci. NU NE PUTEM OPRI!”, este anunţul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.