Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu face ANUNȚUL SERII: 6 MILIOANE de doze de vaccin anticoronavirus au fost administrate în România

Facebook
Andrei Baciu

România a depăşit, duminică, 6 milioane de doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, anunţă secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2, scrie Agerpres.

"România, jos pălăria! Cum încheiem acest weekend? Cu rezultate foarte bune! Peste 100.000 de persoane au ales să se vaccineze în fiecare zi (sâmbătă - 110.633 şi duminică - 103.937); peste 3,6 milioane de persoane au fost vaccinate până acum cu cel puţin o doză; România a depăşit încă o bornă, 6 milioane de doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare", a scris Baciu pe Facebook.

Citește și: Dan Bittman, despre LIBERTĂȚILE promise de Cîțu vaccinaților: Nu vreau să dau exemple de pe vremea NAZISMULUI

El apreciază că maratonul vaccinării organizat la Bucureşti a fost un succes, peste 18.000 de persoane fiind imunizate până la ora 20,00.

" Le mulţumesc profesorilor şi studenţilor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' pentru organizarea exemplară din aceste zile. De asemenea, le mulţumesc medicilor si asistentelor care au participat la acest maraton şi au fost la datorie non-stop! Centrul va fi deschis până mâine dimineaţă, la ora 8,00", se mai arată în postare.

Andrei Baciu le mulţumeşte şi medicilor de familie care au fost la datorie la acest sfârşit de săptămână, precizând că 3.527 de persoane au fost imunizate în cabinetele lor, dintre care peste 200 în ultimele 24 de ore. De asemenea, menţionează că prin centrul de vaccinare de la Castelul Bran au trecut 252 de persoane şi peste 60.000 de persoane au ales cele 13 centre drive-through din toată ţara.

"De mâine vor fi deschise noi centre, iar 'maratonul vaccinării' ajunge în mai multe oraşe ale ţării", a mai transmis Baciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.