Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu face 'revoluție' la CNAS: Măsura luată de urgență după exploziile devastatoare de la Crevedia

Andrei Baciu

Andrei Baciu face 'revoluție' la CNAS: Măsura luată de urgență după exploziile devastatoare de la Crevedia

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat vineri, în transparență decizională, un proiect prin care pacienții cu arsuri vor putea beneficia de servicii de consiliere psihologică și psihoterapie.

De asemenea, acești pacienți vor avea acces și la servicii de fizioterapie, conform unui plan recomandat de medicul de medicină fizică și de reabilitare.

„Avem două propuneri inițiale care vor ajuta concret pacienții cu arsuri. Suntem conștienți că aceste două servicii suplimentare care vor fi decontate de CNAS nu rezolvă toate problemele pacienților cu arsuri. Nici pe departe. Dar astfel de servicii medicale sunt lucruri concrete și utile care fac bine pacienților cu arsuri și de care aceștia vor putea beneficia în perioada imediat următoare”, a declarat președintele CNAS, Andrei Baciu.

CNAS: Dialogul cu organizațiile de pacienți va fi permanent

Baciu a mai declarat că a existat deja o primă întâlnire cu organizațiile de pacienți, iar dialogul cu acestea va deveni unul permanent.

„Am discutat și cu medici care tratează pacienții cu arsuri și cu profesioniștii din sănătate care se ocupă de acest subiect. De altfel, solicităm propuneri de la toți factorii interesați, în acest proces consultativ prin care ne dorim în perioada următoare să identificăm împreună tot ce poate face CNAS în plus pentru pacienții din România.

Rămânem în contact cu asociațiile de pacienți. Mulțumesc Ministerului Sănătății pentru deschidere și sprijin”, a mai spus oficialul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.